Kata Motivasi Sunda

98 views

Motivasi sunda anu mangrupa nasehat nasehat ti karuhun urang, anu kedah di guar deui makna na anu kacida jerona ku urang salaku anak .

Leave a reply "Kata Motivasi Sunda"

Author: 
    author